Jeg er IKKE søt, og andre ting æ fikk i gave.

Æ blei kalt en bitch i dag. I en kontekstbetinga situasjon kor det ikke va ment å skulle såre, fordi det va så åpenbart at den andre personen ikke mente det. Det va vel strengt tatt knapt nok æ som skulle være en bitch heller, det va et generelt uttrykk for ett eller anna. Og du kan gjerne kalle mæ en drittsekk, slem, arrogant, sjølhøytidelig, og en lang rekke andre hyggelige ting. Men æ e ikke en bitch. Æ e heller ikke en hurpe, en fitte, ei fetta, en kjerring, en tispe, en hore (hvilket, haha, tanken på at noen skulle kalle mæ det), eller nokka som helst anna som gjør kjønnet mitt til nokka negativt. OK? Det negative æ e, e kjønnsnøytralt. Og om det ikke e det, om det e ting du ikke like i mæ som du neppe hadde reagert på i en mann (evt bare i en penere kvinne), så e det virkelig ikke æ som e problemet.

Og snart snart snart skal æ slutte å poste bitre innlegg midt på natta. Men akkurat nu får æ ikke sove, fordi æ har tidenes kjedeligste forkjølelsesbieffekta. Æ eie ikke energi, men æ klare heller ikke å sove. Så æ labbe rundt og kjede vettet av mæ mens æ enten frys eller svette, fordi det ikke finnes en eneste ting i verden som kan få kroppen min til å bestemme sæ for kordan temperatur den vil ha. Æ sovna rundt ti, og våkna rett etter midnatt fordi hodet mitt va overoppheta, men om æ åpne vinduet kommer æ bare til å fryse for mye. Gud, æ e så dårlig på å være syk, æ blir bæsate og irritabel og snufsate og sint. Også insistere æ på å lese ting som får mæ til å ville gråte, fordi det e så gøy å skrike når man allerede e tett i hodet. (Ikke det, æ mene hele førsteavsnittet og kunne like gjerne ha skrevet det klokka fire på ettermiddagen etter ti tima med god søvn, sånn at vi har det på det klare. Og æ vet ikke helt koffor mine bitre feminist-side plutselig har blitt så taletrengt. Men bare vent, det blir verre, før eller seinere skal æ endelig få skrevet blogginnlegget om koffor æ tror de fleste menn hate kvinne. «Are you excited?» «… Are you?»)

Æ hadde bursdag i, øh, forigårs (nu), det va hyggelig. Bortsett fra at æ fikk en forkjølelse (av alle ting å våkne opp med når du endelig e femogtyve). Men til gjengjeld fikk æ også kake på Kaffe&Lars (dvs. gratis kake fra Kaffe&Lars ♥), og gava, og kort, og gratulasjona, og selskap av hyggelige folk og andre sånne fine ting. (og i dag fikk æ en klem og det va litt søtt det også) Verden e fin, men æ tror den blir hakket bedre når æ endelig blir frisk nok til at æ klare å sove igjen. (så utmatta, så ubrukelig) I tillegg brukte æ noen tima på morraen på bursdagen min til å lage en finfin «det e sommer(lig), det e sol og æ e femogtyve»-spilleliste, som æ tenkte æ skulle laste opp. Men det blir seinere. Den e på 15 sanga og æ e ganske fornøyd. (æ underholdt mæsjøl med å tenke at det e A-sida, fordi den e glad, og at æ, om æ bytte ut 14 av sangan, kan lage en B-side som e mye mer dyster. Den ene sangen e litt allmenngyldig uansett humør, den e veldig kontekstbetinga. Akkurat som alt anna æ like:>)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s