æ e stor jente fordi æ kan smile høflig, uansett.

(det her blei skrevet i går, men Telenor sitt mobile bredbånd e en ganske fickle mistress den også, så. du vet.)

«Æ e stor jente fordi æ kan tørke mæ i rompa sjøl.» Sitat slutt.
«Jeg skulle gjerne hatt et smykke med samisk motiv, hvor finner jeg det?» Sitat slutt.
(svaran, i tilfelle du skulle lure, va «så flink du e!» (ka ellers sir man til en.. kanskjefire-åring?) og «… i nesten hele den delen av butikken.» (samiske smykka? Nei, det har vi ikke sett!)
Æ glemte å kjøpe Dagbladet i går (musikkanmeldelsa, vet du), og æ fikk ikke tak i lørdagens Næringsliv, fordi dem gikk rett fra fredag til mandag. Sukk. Narvesen e en fickle mistress og sånt.
Æ så en guttunge på Skiippagurrafestivalen som ligna uhorvelig mye på lillebroren min, bortsett fra at han så enda litt mer slacker-aktig ut, hvilket æ e litt skeptisk til.

Ellers va festivalen som helhet en kald affære, Tana som helhet e en kald affære (Rejoice! Vi har hatt et tosifra antall grada (les: ti) to daga på rad!), men æ hadde på mæ absurde mengda klær, så det gikk bra. Det e hakket verre å innse at æ virkelig ikke kjenne noen her. Eller, verre e det jo ikke, men det e litt rart. (det e så.. merkelig å se de samme gruppan av folk gang på gang på gang (her og i Tromsø og andre plassa) og innse at æ kunne vært venna med dem, egentlig, men æ klarte aldri å knø mæ til det. latskap altså.) Og æ trives godt i mitt eget selskap, men æ har en følelse av at alle andre syns æ ser rar ut når æ vandre rundt aleina i tre daga. Sukk, alle andre e slitsom. (æ kunne vel ha sneket mæ inn i presseteltet, eller nokka, men da hadde æ følt mæ som en juksemaker. Dog, om Finnmarken. Vel, la oss ikke si nokka slemt om Finnmarken:> (æ blei tilbudt jobb i Finnmarken, nesten, av typen «vel, om ho e interessert, så kan ho jo ta kontakt.» Det hadde vært nokka det. Nokka absurd.)

Ellers e æ sikker på at den lille biten med hud som e tatovert lukte forskjellig fra resten av mæ. Æ vet ikke, æ e usammenhenganes og litt.. teit i dag, tror æ, men.

Og Valkyrien Allstars endte opp med å være festivalhøydepunktet, Adjágas va fint, men ikke så fantastisk som dem pleie å være, så da blir det sånn. (sukk sukk sukk)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s