sympatetisk/attråverdig

Vet du ka, æ trodde æ hadde energi nok til å si nokka (æ vil så gjerne si nokka), men det har æ ikke. Æ e trøtt, utmatta og litt. Æ vet ikke helt, nokka. Litt nokka. Patetisk, kanskje. (men mer i den andre betydninga, den med å være patosfylt, mer enn ynkelig, tror æ, sjøl om æ føle mæ litt ynkelig også.) Generelt sett litt sympatetisk. (endelig har æ bruk for det ordet, hurra) Dessuten burde æ ikke si nokka, fordi æ e sympatetisk og trøtt og ikke full, men nesten. Mentalt berusa. For mentalt (blabla) til å egentlig klare å formulere mæ på noen som helst måte. Æ burde vite bedre, særlig siden æ ikke drakk, men. Det e midt på natta og noen ganga får æ lov til å være en idiot æ også. Nokka sånt.

Men æ har en forside, æ fikk et ukjent antall klemma, æ føle mæ verdsatt (ihvertfall av de fleste) og det e generelt sett pluss i margen til livet. Det e bare det at… Noen, ei eller anna dame, har en gang sagt nokka om at ingen kan få dæ til å føle dæ patetisk uten at du gir dem tillatelse, eller at folk ikke kan få dæ til å føle nokka, det e det bare du som kan. Men noen ganga, tror æ, vil måten du føle dæ forsterkes av andre folks oppførsel (mot dæ). Det sæ være positivt eller negativt. Så sjøl om æ føle mæ elska og alt, mangle fortsatt den delen æ plutselig følte et behov for. Og det slipp man ikke unna. (sjøl om man jo gjør det, man gjør det om man sover nu, om man ikke tvinge sæ sjøl til å oppdatere bloggen sin (tvang og tvang), men. Noen følelsa kreve å skrives, noen ganga må æ være ynkelig og patetisk, om enn ikke av andre grunna enn for å finne ut av kordan æ kan unngå det seinere. (håpløs oppgave, men dog. nokka må man jo jakte på)

«det æ mente å si va ikke at æ har dårlig sjøltillit. Æ har det helt greit med mæsjøl, men æ tror at mye av det æ e ikke nødvendigvis e en person andre hige etter å ligne.» (nokka parafrasert, men såpass må æ få lov til)

2 thoughts on “sympatetisk/attråverdig

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s