’cause I ain’t no hollaback boy etc

Æ har førtien sanga av Cobra Starship på iPoden min, og nu har æ snart hørt på alle sammen (nr 38: «Aww Dip»), og det e i grunnen ganske fornøyelige greier. Æ klare ikke å slutte å si/skrive «i grunn(en),» æ vet ikke koffor det e blitt min nye språklige hang-up, det og «det skulle tatt sæ ut» (det e Inge sin feil).

Æ e fortsatt våken fordi æ sov til cirka klokka ett i dag, sjøl om æ tror æ slumra fra elleve til ett. Det va ganske fint, sjøl om det resulterte i at æ ikke fikk vært på VT for å lese avise i fem-seks tima i strekk, sukk. Æ vet ikke om det e et godt eller dårlig tegn at lørdagen min føles litt spolert/bortkasta om æ ikke får lest avise i minst tre tima i strekk? (nr 39: «Angie»)

Æ tenkte teite ting om hyggelige folk, men ikke forelska-teit, bare semi-teit teit. En vakker dag skal æ slutte å bli overraska over at folk like mæ, men det skjer ikke riktig enda, ihvertfall ikke når æ en gang i blant blir overraska over kordan folk som like mæ. (det e en ganske teit ting å henge sæ opp i, men det e så fint, æ blir litt myk i knærn av det, på et reint prinsipielt grunnlag). (nr 40: «Hollaback Boy:» Let me hear you say this shit is Supercalifragilisticexpialidocious, s-u-p-er-c-a-l-a-f-r-a-g-a-uuuh)

Og i morra skal æ stemme. Valg valg valg, for alle pengan! Storting, Sameting og kirkevalg – veldig mye bedre enn et kinderegg! Ang kirkevalget, definerte æ det som følger: det e ikke det at æ bryr mæ veldig om kæm som kommer inn, men æ e ganske sikker på kæm æ ikke vil ha inn der, og det føles vel så riktig å stemme folk ut som å stemme dem inn. (nr 41: «The Church of Hot Addiction:» G-a-be gonna get you high, my light is electric)

Og æ sendte nettopp en epost med en epostintervjuforespørsel. Får man først spørsmål om man vil gjøre sånt midt på natta, så kan man vel like gjerne svare ja, sant? Da gjenstår det bare å krysse fingran for at personen i andre enden av intervjuet e enig, og har tid etc etc. (nr 0: regnet utafor)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s