Dette: æ har ikke et forhold til Tor Ulven i våken tilstand.

I natt drømte æ nokka æ har drømt før. Eller, æ drømte fortsettelsen, det huska æ da æ våkna, at æ hadde drømt det æ drømte at æ fortalte noen. Sånn: æ drømte at æ fant et dikt av Tor Ulven, og at det diktet inspirerte mæ til å skrive mitt eget dikt – i drømme va æ flink å skrive dikt, det va nokka æ kan – og det va et godt et. I drømmen i natt drømte æ at æ fortalte noen om det diktet æ skreiv (æ drømte at æ sa det til en spesifikk person, men det va såpass teit at dokker ikke får vite kæm det e), æ sa at «æ vet det høres teit ut, å ta inspirasjon fra et dikt av Tor Ulven, kæm tror du at du e liksom, men det va det æ gjorde, og det e sånt som skjer, av og til, og Tor Ulven kan ikke være for viktig til at æ får lov til å bruke han» (det va et stort poeng der og da, at man må kunne bruke kunsten, æ argumenterte sterkt).

Æ hadde nesten grep på det diktet mens æ sov, men da æ våkna – med et rykk, selvfølgelig – glemte æ alt. Bortsett fra vissheten om at æ har skrevet det, i søvne. Og at æ har lest Tor Ulven, i søvne. For det har æ ikke gjort så mye av i våken tilstand.

Og nu skal æ vente på at Anne Karen kommer, sånn at vi kan stirre på økonomirutinan til vi endelig får kontroll på dem. (la oss krysse fingran.)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s