Æ e enkel å glede.

Æ skal til Oslo på fredag, plutselig. Eller, det va ikke så plutselig – men litt. Fordi æ bestemte mæ for å gi opp masteroppgaven min – og dermed også mastergraden – og treng en jobb, og så foreslo min kjære far at æ kunne dra til Oslo og dekke et seminar om Iver Jåks for Sámis, det samiske tidsskriftet kor han e en av redaktøran. (Det e ikke nepotisme, egentlig (jodetedet), mest en naturlig konsekvens av at æ e skrivefør og sånt.) Siden det betale penga (samt flybillett og andre fine ting), og æ har en nyoppdaga interesse for kunst syns æ det virka som en god idé.

Det kjipe e jo at æ går glipp dela av Ordkalotten, deriblant poesislammen, og det e det sørgeligste av alt. Sukk. Æ har vært på poesislammen hvert år de siste fire-fem åran eller nokka sånt, og det e så morsomt (og tidvis så dårlig, men pytt!), men sånt skjer. Æ går også glipp av Vendela Vida, og det e litt trist, pluss at æ egentlig skulle være med på et Johan Turi-seminar på lørdagen, og æ føle mæ som en drittsekk siden æ ikke kan, men sånt skjer:/

Uansett, poenget va hurra Oslo! Eller, rettere sagt: Hurra-nokka-som-ikke-e-Tromsø!

Og masteroppgaven? Det va mest fordi æ hadde glemt kordan det e å være et lykkelig menneske som like å lese. Æ har lest to bøker i dag, så min generelle sinnstilstand e sånn cirka 500% bedre enn tidligere. Jepp:)

4 thoughts on “Æ e enkel å glede.

    • Selvfølgelig! Æ hadde plana om å kontakte dæ, men æ e fortsatt litt i planleggingsfasen, så æ va ikke kommet så langt. Æ e opptatt på lørdag formiddag (10-14), og så skal æ treffe gudmora mi, antakeligvis på lørdag eller søndag, men sånn ellers e det definitivt rom for en kaffedate, så kan du fortelle mæ alt om kordan Oslo e:) Æ kan sende dæ en melding når æ finn ut av ka som skjer katti?

    • Selvfølgelig! Æ hadde plana om å kontakte dæ, men æ e fortsatt litt i planleggingsfasen, så æ va ikke kommet så langt. Æ e opptatt på lørdag formiddag (10-14), og så skal æ treffe gudmora mi, antakeligvis på lørdag eller søndag, men sånn ellers e det definitivt rom for en kaffedate, så kan du fortelle mæ alt om kordan Oslo e:) Æ kan sende dæ en melding når æ finn ut av ka som skjer katti?

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s