Av og til har æ litt skam(følelse). Litt.

Ansvarsfraskrivelse: Æ skylde på de veldig rosa neglan mine for det her innlegget.

Ting æ ikke burde innrømme: … Eller, nei, vent.

Foranledning til ting æ ikke burde innrømme: Æ har et stambord på De 4 roser, det ene bordet som æ like best av alle sammen i lokalet (æ har plassert mæ på de fleste av dem på ett eller anna tidspunkt, tror æ nok). Om du har vært der e det plassert rett ved trappa opp til toalettan og restauranten, sånn at man sitt og ser mot mot disken (om man e mæ og har stamplassen sin sånn at man sitt med ryggen mot døra inn til klesbutikken, men det e logisk, for det føles rart å sitte med ryggen til inngangsdøra). Uansett.

Ting æ ikke burde innrømme: Utrolig bra plassering for å stirre på folk mens dem henvende sæ til menneskan bak disken. Utrolig bra plassering for særlig å… observere enkelte, øhm, dela av anatomien mer inngåanes enn æ egentlig bruke å gjøre.

Videre ting æ ikke burde innrømme: Jente med mørke strømpebukse og i overkant korte, muligens i overkant trange, lyse dongerishorts. Der har du tingen sin altså.

Sjølinnsikt/Konklusjon: Æ e godt på vei til å bli en gammel gris, sjøl om man kanskje skulle tro at man minst må ha bikka tredve for at det skal være mulig.

(mulig korrigering: Æ stirre like mye på omtrent alt og alle da, men noen ting e enda litt mer.. påstirrbar. Ja.)

4 thoughts on “Av og til har æ litt skam(følelse). Litt.

  1. Kanskje det va på grunn av den her gode plasseringa og mulighetan for observasjon at enkelte nevnte menneska hadde okkupert bordet ditt i dag også? :D

        • For en ting å bygge et varig sleipt vennskap på! [sett inn skikkelig upassanes kommentar om innoljing her. (værsågod for de eventuelle mentale bildan som følge med:D)]

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s